Inloopavond omwonenden

Het wijzigingsplan voor het nieuwbouwplan Wonen in de Fortuin ligt klaar. Gemeente Zaanstad en Thunnissen willen u graag in de gelegenheid stellen het ontwerp van dit wijzigingsplan in te zien en uw vragen te beantwoorden.
 
Op woensdag 1 maart 2017 van 19:00 tot 20:30 uur wordt daarom een inloopavond voor omwonenden georganiseerd. De avond zal plaatsvinden in Buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185A 1562 AJ Krommenie.
 
Ook heeft Thunnissen nieuwe informatie beschikbaar over de woningen die gebouwd gaan worden. Er zijn diverse mensen aanwezig op deze avond om de plannen met u te delen en uw vragen te beantwoorden. Denkt u onder andere aan vertegenwoordigers van de projectontwikkelaar en medewerkers van de gemeente. Deze inloopavond is puur informatief en dient niet als verkoopavond.
 
De inloopavond wordt gehouden als onderdeel van de officiële procedure om het wijzigingsplan dat de woningbouw mogelijk maakt, vast te stellen. Behalve op de inloopavond van 1 maart ligt het ontwerpwijzigingsplan van donderdag 2 februari t/m woensdag 15 maart 2017 ter inzage. Voor inzage of meer informatie over de procedure verwijzen wij u naar de website van Gemeente Zaandstad: www.zaanstad.nl (zoekterm: bestemmingsplan).

Menu