• image/svg+xml
  • image/svg+xml
Verkocht

het Plan

Dit unieke project krijgt een opvallend groene, waterrijke uitstraling en een geheel eigen identiteit.

Het plan voor de Fortuinlocatie omvat de realisatie van 79 woningen; 6 twee-onder-één-kapwoningen, 8 riante herenhuizen, 11 appartementen voor o.a. senioren in diverse afmetingen en 54 gevarieerde eengezinswoningen voor het middensegment. De woningen worden gebouwd in de populaire jaren-30 stijl.

Traditioneel en modern verbonden

De jaren-30 bouwstijl is bekend om de karakteristieke elementen en prachtige details. Traditioneel en modern worden met elkaar verbonden in dit nieuwbouwplan. De charme van deze stijl gecombineerd met het comfort van nu, dat is Wonen in de Fortuin.

Groen karakter

De variatie in woningtypen, de groene uitstraling en de karakteristieke bouwstijl creëren een verrassende compositie en een aansprekende woonbeleving, die moeiteloos aansluit bij het natuurlijke en groene karakter van de omgeving. De wijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk, groen en heeft ruimte voor parkeren.

De straatjes haaks op de Fortuinlaan worden begeleid door een groenstrook met een rij bomen. Deze inrichting sluit aan bij die van de Zamenhofstraat, Braillestraat en de Molkade. Het groene speelveld aan de noordzijde van het plangebied wordt volledig behouden, zodat de kinderen een fijne plek hebben voor urenlang onbezorgd speelplezier.

Meerdere woonsferen

Door de diversiteit aan woningtypen krijgt de wijk meerdere woonsferen; prettig wonen in een veilige haven, royaal aan het water en bij de appartementen met een uitzicht op het speelveldje.

Een deel van de nieuwe woningen is direct gelegen aan de Fortuinlaan en hebben hier hun voordeur. Hierdoor ontstaat een woonstraat met aan twee zijden woningen. De bouwblokken bestaan uit vier tot vijf woningen en sluiten hiermee goed aan bij de bestaande bebouwing aan de overzijde. De andere woningen zijn gelegen aan drie nieuwe woonstraatjes haaks op de Fortuinlaan en aan een noord-zuid gerichte woonstraat.

Alle woningen hebben een heerlijke achtertuin. De tuinen van de woningtypes Vlier en Populier zijn zelfs gelegen aan het water! Voor uw auto is voldoende parkeergelegenheid in het openbaar gebied.

Aan de noordwest zijde van het plangebied wordt een kleinschalig appartementengebouw gerealiseerd met drie bouwlagen. De appartementen worden omzoomd met groen en gaan zo op natuurlijke wijze over in de het groene speelveldje. De bouwhoogte van drie lagen sluit aan bij die van de woningen in de directe omgeving. 

Menu